Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2013, 10:48 AM   #33 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan.

Benim oğluma da bunu diyorlardı öğretmenleri. Küçük oğluma, içine kapanık, sessiz diyorlardı. Bende "o içine kapanık değil. Sadece o böyle, onun karakteri bu."diyordum. İçine kapanık değil, o dilediğinde kendini çok güzel ifade eder. Sadece çok konuşkan değil o kadar. Çok konuşmak marifet değilki. Akşama kadar lak lak ne anlamı var bunun. Eskiden az konuşan insanlara ağır başlı derlerdi. Şimdilerde içine kapanık. Sanki derste saçma sapan ortalıkta saçma sapan konuşup durmak marifet gibi. Yok böyle bir şey. Benim Tarığım, yeri geldiğinde harika sohbet eder. Çok mantıklıdır. Çok çalışkan ve oldukça da esprilidir. Okuduğu kitap sayısını bilemez insanlar. Şu an lise sonda ve okumanın çok faydasını görüyor. Harika arkadaşlıkları var. İnsanlar tarafından taktir gören, sevilen biri. Efendi olmak kötü bir şey mi? Benim resim hocam büyük oğlumu gördüğünde onu şöyle yaftaladı " Çok efendi biri hayatta çok acı çeker." Bu onun inancı. Başkalarının doğruları sizinde doğrunuz değildir. Bizler hepimiz farklı dünyalarız. Kimse başkasına benzemek zorunda değil ve kendinize karşı savaşmayın. Neyseniz osunuz. Tabiki kendini geliştirmek değiştirmek güzeldir. Fakat olmadığınız bir şey olmaya çalışmayın. sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla