Konu: Ofke Topici
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2013, 06:20 PM   #7 (permalink)
KADRU
Üsteğmen

Tesekkür: 191
102 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KADRU is on a distinguished road
Standart Cevap: Ofke Topici

sizlerin etrafinda herhalde hep iyi insanlar var ,bende bazen ofke patlamasi oluyor lakin hakikatten hic ofkelenmemek icin gayret ediyorum,sahtekar,yalanci,baskasinin maffi uzerine basari seytani mutluluk insa edenlere tahamul edemiyorum,saf insanlari temiz yurekli insanlari guzel kelimelerle perisan edenlere karsi eft beni sakin etmiyor,mesela bir ornek 55 yasinda adama benzeyen ,secilmis guzel kelimelerle duz sade serefsizlik bilmeyen insanlari abilik dostluk muhabeti ile inandirip yurt disina goturup uzerlerine sirket kurup sahte fatura kesen ve onlarca insanin gelecegini maf eden birine eseoglu esek kendi dunya meinfatin icin sana abi deyip inanan hurmet eden bu insanlarin gelecegini perisan edip hemde suclu duruma dusuren birine ofkelenmemek mumkunmu,hele kardesim uzak durun dikkat edin bu adama diye uyardiklarinda abi yapmaz bize hainlik derse ne yapayim eft yapip ofkelenmiyeyimmi,bir insan bir baskasinin hayatini nasil maf edebilir.kaldiki kisi kendi hayatinin dahi hesabini veril allah katinda kendi nede zaral veremez.ve bu gibi o kadar cok ornek varki ,haklisiniz bana dokunmaya yilan bin yasasin dedimi eft ise yaral.
KADRU isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla