Konu: Sır
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2007, 12:29 PM   #90 (permalink)
25emel
Guest

Standart Ynt: Sır

Alıntı:
tresor Nickli Üyeden Alıntı

merhaba arkadaslar , bu cekım yasası olayı gercekten de calısıyor, bu hafta ınanılmaz guzel gectı, yenı ısıme basladım, tam hayalımdekı gıbı ıngılızce ogrettıgım ogrencıler tek kelımeyle muhtesem, beraber cok eglendık..velıler meraktan benı gormeye geldıler, bır katolık okulundayım normalde ogrencıler sanırım bıraz baskı altındalar.. herhalde benım gıbı tuhaf bır ogretmenlerı olmamıs.. cunku ben cocuklara ben mutluyum, kendımı sevıyorum, gıbı cumleler kurdurttum hafta boyunca.. dersı yarıda kesıp cocukları dans ettırdım..derslerı dısarda cımlerın uzerınde yaptım ... cok mutlulular... ben daha cok.. bır ıtalyan aılenın yanında kalıyorum, hersey mucıze gıbı evın annesı oryantal yapıyor, benım turk oldugumu ogrenınce havalara uctu, nerdeyse her aksam karsılıklı gobek attık, ya da gıtarla sarkı soyledık... dun eve donerken benı bırakmak ıstemedıler.. o kadar mutluyum kı anlatamam.. sonunda ıstedıgım cevreye de kavusuyorum... ınanmak cok ama cok onemlı, olmaz dıye bırsey yok.. sımdı bır gosterı hazırlamam gerek, 25emel bana sagolsun bu konuda yardımcı da oldu , bu hafta sonu shake it up sekerım'e koreografı hazırlamam lazım... herkese sevgiler tresor
her şeyin yolunda olduguna çok sevindim.içindeki ışıgı huzuru umudu hiç kaybetmemen temennisi ile 44 muckkk