Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2013, 07:45 PM   #8 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senin hayatın, senin seçimlerin..

uzun zaman oldu günlüğe birşeyler karalamayalı. Bu süre içerisinde internette fazla zaman geçirmemek adına facebook'u kalıcı olarak sildim. Psikoloğa defalarca gittim şikayetçi olduğum konuları anlattım ilaçlar kullandım eski halime göre daha iyiyim.

Kendi başıma sorunlardan kurtulmaya çalışmak gerçekten kötü bir karar olduğunu farkettim. Profesyonel bir destek aldığımda sorunlarla kendi başıma mücadele etmeye çalıştığım süreyle kıyaslanınca profesyonel bir destek çok yararlı olduğunu söyleyebilirim.

Kendimi net ifade edebiliyorum insanların gözlerine bakabiliyorum. Eskisine göre sanki ilaçlar beni endişelerden ve takıntılardan arındırmış gibi hissediyorum. Önceden olaylara verdiğim tepkilere şimdi daha sakin ve mantıklı bir tepki veriyorum.

Geleceğim için kararlar alıyorum ama yinede yeterli değil çünkü değiştirilmesi gereken birçok nokta var. Bunlar iradeyi güçlendirmek olsun cesaret'i arttırmak olsun bu gibi konularda sizlerinde yardımınıza çok ihtiyacım var. Şimdilik bu kadar kendinizie iyi bakın. :)