Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2013, 08:13 PM   #16 (permalink)
Thanatos
Üsteğmen

Thanatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thanatos will become famous soon enough
Standart Cevap: Sevgilisi olan kıza aşığım. Yaptığım doğru mu ?

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Thanatos bu konuda seni anlayabilecek nadir insanlardan biriyim çünkü seninle aynı olayı yaşıyorum. Şu kadarını söyliyim uzun zamndır seviyorum sevgilisi olmadığı zamanda seviyordum o zaman harekete geçsem belki birşeyler olucaktı ama ben buna cesaret edemedim. yapamadım hep uzaktan sevmeye devam ettim hep azıyla yetindim ve sonrasında ona seni unutmadığımı ve hala seni sevdiğimi söylediğim de öğrendiğim şey sanki başımdan kaynar sular dökülmüş gibi hissettim.

Bugün farkettiğim başka bir olay ise evet o şimdi mutlu ondan vazgeçmekte istemiyorum açıkcası ama onun kadar sevebileceğim bir başkası olsa çevremde ondan kolaylıkla vazgeçebileceğimi farkettim.. Bu aynı şey senin içinde geçerli olabilir. Kimilerine göre bir sevgilisi olduğu halde onu sevmeye devam etmek yanlış birşey kimisine göre yanlış değil kimin umrunda ki yinede kalp bildiğini okur mantık devredışı kalır burda.. Ne yapmak istediğine karar ver bir an önce çünkü ben 2 defa sevgilisi olan bir kıza aşık oldum :D :D
ßyKuS seninle kader arkadaşıymışızda bilmiyormuşuz biz. :D Benim de bu 2 oluyor. :D ahahahah
Thanatos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla