Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler bende gerçekten kitaptan çok faydalanıyorum. Cidden insana bir huzur ve sükunet geliyor. Farklı açılardan bakmaya başlıyor insan olaylara. Sözün tam da burasında bende mesneviyi okumayan arkadaşlarıma öneririm. Mesnevide tıpkı"İYİ HİSSETMEK" kitabı gibi pek çok manada bakış açınızı ve algınızı değiştirir. Hz Mevlana bir doktor gibi, bir öğretmen gibi, bir baba gibi şefkatle kucaklar ve değiştirir. Öyle çok konuda kendimi affettim ki ben o kitabı okurken ve öyle çok konuda değiştirdim fikirlerimi. Bana çok ama çok iyi gelmişti. Hala başucu kitabımdır. Arada açar okurum ve nefes aldığımı, içimin umutla dolduğunu hissederim. Tekrar teşekkür ederim. İyi hissetmek kitabı ve iyi hissetmek tv için. Çok ama çok faydasını görüyorum. Sevgimle, Işık* |
mrb Işık, ben de mesneviyi okumak istiyorum. açıkçası bu konuda fazla bir fikrim yok. bir arkadaşım mesneviye "BİR ANADOLU HÜMANİSTİ" isimli kitapla başlamamı istedi. senin de fikrini almak istiyorum. sen mesneviyle ilgili hangi kitabı okuyorsun.