Alıntı:
beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı
psikologa gitsem diye düşündüm ailem onlardan uzak ve tek olduğum için böyle olduğu düşünüyorlar ama değil. ayrıca arkadaşlarımdan psikologa gidenler oldu ama işe yaramıyor.ilaç veriyorlar ben ilaçları kullanıp daha da berbat olmak istemiyorum yan etkileri çok fazla oluyor. |
Tamam kabul ediyorum. Bu ülkede psikoloğa gitmek ciddi külfet. Oldukça maliyeti yüksek. Psikologlar ilaç vermiyorlar. İlaç verenler psikiyatrlar. Psikologlar algıyı değiştirmeye çalışırlar. İyi hissetmek tv var. Orada obsesif kompülsif tarifi ve tedavi yolları vardır. Bu hayat insana bir armağan. Bu dünyaya kendimizi gerçekleştirmeye geldik. Hayat amacımızı bulacak ve o işi yapacağız. Ben elimden geldiğince bu manada sizlere yardımcı olmak isterim, çalışırım. Rüyalarınıza danışın. Rüyalarınız size yol gösterir. Birlikte rüyalarınızı çözebiliriz. Bana yazabilirsiniz rüyalarınızı birlikte anlamlarını çözer bir yol buluruz. Biraz gayret biraz inat lütfen. Geçmiş geçti, yarın daha gelmedi. Elimizde sadece bu gün var. Öyleyse sadece içinde bulunduğumuz anın hesabını tutalım. Ve yazın arkadaşlarım. Yazdıkça, kendinizi çözersiniz.