Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2013, 08:56 PM   #9 (permalink)
uSLaNMaZz

uSLaNMaZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5
9 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
uSLaNMaZz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bırakan Arkadaşlar Lütfen Yardım!!!!

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
isterseniz başarabilirsiniz.. Ayrıca sigara içenlerin bilinen bir sözü vardır. Hep o bir sigarayla başladı. Yapmayın gözünüzü seveyim. Sigaranın bağımlılık yaptığını inanmıyorum bağlılık yaptığı doğru olabilir ama ben yinede sigaranın bağımlılık yaptığına inanmıyorum. Çok küçükken sigara içen çevrelerim vardı onlardan etkilenip bende içtim ama bağımlısı değildim.. Yakın bir zaman öncesine kadar da bir günde 3 sigara içtim.

O gün üzerime sinen sigara kokusu bana nescafe'nin kokusunu anımsatıyordu buda bana tekrar tekrar sigara içme hissi uyandırıyordu ama o gün tekrar içmedim 2.ci gününde de 3.cü gününde de öyle işte eğer sigara bağımlılık yapsaydı bende bağımlısı olmuştum. Herşey ağzınızdan çıkacak 2 kelimeye bağlı. Sigara içmicem. İşte sigarayı bırakmak bu kadar kolay. Sigarayı düşündüğünüz sürece sigaradan kurtulma sürenizde uzucaktır. Sigara'nın boşluğunu geçici süreliğine dondurma, çekirdek, sakız vs. şeylerle koymaya çalışın. İsterseniz başarırsınız..
son cümlelerinde yazdıkların bana uymadı sakız ve cekirdek falan benim cenem çıktıgı için onlar yasak şu anda 4 saat kadar oldu içmiom ama dürtüklemio değil canım istiyor ama içmeyecem diom bakalım nereye kadar sabrede bilirim..
uSLaNMaZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla