Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2013, 09:32 PM   #115 (permalink)
heromaster
Yüzbaşı

Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

Evet 4. 21'in sonlarına yaklaşıyorum....
Değişimlerimi yazmam gerekiyo yoksa unutucam...:))

Tesadüflerimin sayısı oldukça arttı..

OLasılıklarını düşündüğüm bir şey hiç olmuyo sanki ben ne kadar olasılık düşünürsem düşüneyim bilinçaltım o işi farklı bi yoldan hallediyor..

2.maddeyle aynı özellik işler planladığım şekilde işlemiyor...yani hayal ettiğim gibi olmuyor...

Artık duygularımı istediğim gibi ifade edebiliyorum..

gereksiz yere fazla üzülmüyorum önceden çok kafaya takardım...şimdi olaylar hala kafamda ama duygusal anlamda pek etkilenmiyorum..

İnsan bi ağaçtan oluşur kökleri ataları, gövdesi kendisi, dalları da şuanki yaşamı...bu gövdeye ben kimliği deniyor...
ben kimliğimi epeyce oluşturmuş durumdayım.... yani artık sadece benim......... önceden bu gövdem çok zayıf olduğu için bilinçaltımın kendini korumak için ördüğü güvenlik duvarının epeyce yok olduğunu görüyorum çünkü insanlar bana daha sıcak davranıyor..

duygularımın sorumluluğu bende...bunu hissediyorum..

Önceden fazla fedakar ve vericiydim şimdı bunu dengeledim..

ilişkilerimdeki sorunların fazla samimiyetten kaynaklandığını tespit ettim.... ve şimdi ilişkilerimde gerektiği kadar samimi oluyorum..ve bana nasıl davranacaklarını öğretiyorum(İletişimde ustalaşmak/kitabını uygulamaya çalışıyorum tavsiye ederim güzel kitap..kuraldışı.com'dan bulabilirsiniz)

Yaşamım her an değişiyor planın sadece adını söyleyebiliyorum içeriğini bilinçaltım üstleniyo yani ben bir içerik hazırlasamda zaten farklı işliyo bu yüzden kendimi yaşamın ahengine bıraktım diyebilirim...:))

İşte böyle sevgi ve huzurla kalın...

heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla