Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2013, 08:43 PM   #429 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

İlk başlarda da kayınvaldem hep gördüğü gelin kaynana muhabbetine girdi. Bu onun ezberiydi. Akşama kadar mutlu gezen kadın oğlu gelince birden surat asıyor. Eşim beni sıkıştırıyor. Ne oldu ne dedin neden annemin morali bozuk. Ben bilemiyorum tabi neden bunlar yaşanıyor. Git ona sor benim bir fikrim yok diyorum. Sonra benim canımı sıkıp duruyor, laf çarpıyor ilk zamanlarda oldukça hırpaladı beni ve çok kavga oldu eşimle. Hatta bir ara eşim onunla konuşmadı o zamanda kayınvaldem ağladı benimle kavga etti. " Ne dedinse oğlum benimle konuşmuyor" diye onuda bilmiyorum. Eşim onu böyle cezalandırmak istedi yada yapmasın mı dedi bilemiyorum. Birgün yine eşim bir hışımla odaya girdi. Bana" Neden annemi üzüyorsun. Yeter artık" felan bişeyler söyledi. Ben ona dedim ki" Bak, lütfen annen ve benim aramıza girme. ben merhametli biriyim. Anneni keyfi üzecek bundan keyiflenecek değilim. Ne onunla benim hakkımda ne benimle onun hakkında konuş. Lütfen aradan çekil. Çünkü benim yüzümden onu üzersen beni düşman görecek. Daha dün geldi oğlumu benden aldı bana karşı kışkırttı diyecek. Ben de onun yüzünden evimin huzuru kaçıyor. Eşimle aramı bozuyor diye ona düşman olacağım ve aramızı iyice gereceksin. Bir daha sana böyle bir şey söylerse.Anne git bunu gelininle hallet beni buna karıştırma de." Ve öyle de oldu. Ondan sonra zaman içerisinde normal iki insan hatta bazen anne kız kıvamında devam etti ilişkimiz. Hatta bazen çok şaşırtmayı başardım onu. Ben ondan bile iyi olmak isterim gelinlerimle hatta gelin demeyim kızlarımla
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla