Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum ''Bir şeyi gerçekten istemek başarmanın yarısıdır.'' Eğer ne istediğini ve ne yapman gerektiğini gerçekten biliyorsan hedefe ulaşmak sadece çalışmalarına ve zaman ayırmana bağlıdır bana göre.
Özel hayat meselesine gelince;bir başkasının özgür iradesine etki etmek imkansızdır.Yani o kişi bizi bizim onu gördüğümüz gözle görmüyorsa buna karşı savaş açmak anlamsızdır.Ama ortada ortak bir paylaşım varsa ve yaşananlar ve yaşanmak istenenler her iki kişide de ortaksa paylaşımlar mümkündür.
İstediğim ama olmayan bir olaya karşı (özel hayat dahil) bakış açım ''demek ki daha zamanı değil.Bunu yaşamak için (ki yaşamak derken aman olsun da nasıl olursa olsun diyerek değil.) şu şu olayların halledilmesi gerek,bu konularda kendimi eğitmem gerek (ya da o kişinin hislerinden emin olmam gerek ) gibi faktörleri göz önünde bulundururum.Bir şeye körü körüne bağlanmak demek gerçekleri bazen göz ardı etmemize yol açıyor.O yüzden bazen olaylara dışarıdan bakmayı bilmek gerek.Kendi yaşadığın olaylar olsa bile bir kaç dakikalığına olayın dışına çıkmak ve 3. şahıs olarak olaylara bakmak farkındalığını ve çözümleri görmeni sağlayabilir.
Kendime ait kişisel yorumum önceliklerime göre değişir.Benim için şu an,başladığım bu yolu emin adımlarla yürümek ve gelişime devam etmek daha önemli.Herkesin bir beslenme kaynağı vardır;kiminin sevgi kiminin güç vs. Ben araştırarak ve öğrenerek besleniyorum.Ama kendimi de yaşanmasını istediğim durumlara kapatmış değilim.
Şu an bu yaşanmıyor mu?
O zaman zamanı vardır.
Sabır bazen en büyük erdemdir.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |