Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2013, 09:46 AM   #6043 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
size echart tolle'un videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Ben pek çok sorumun cevabını orada buldum. Oldukça sade ve anlaşılır kolay uygulanabilir tavsiyelerdir.
bunu önceki sayfaya yazmıştım. Arkadaşım yazınca sayfa kaydı. Dolayısı ile görememiş olabilirsiniz. Gerçekten ben bunu önemsiyorum. O yüzden tekrar bu sayfaya almak istedim. Eğer bilinçaltı düzeyde değişim yaşanmazsa anlık mutluluk şeklinde kalabiliyor. Oysa mutluluğu normal halimiz haline getirmek durumundayız. Az önce çok sinirimi bozan bir olayla karşılaştım. Öfkelendim, söylendim sonra da biraz dışına çıkıp olayın başka bir açıdan bakmaya gayret ettim. Evet dedim sonra umutsuz olmaya gerek yok. Her şey sırasıyla şimdi olana izin veriyorum. Her şey zamanı geldiğinde istediğim yönde değişecektir. Çaresiz değilim.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla