Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2008, 06:19 PM   #85 (permalink)
ceren18
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough
Standart Ynt: kendimden geriyeeee

günlügüm umarım bana kızmamıssındır nekadar uzun zaman oldu sana bişeyler yazmayalı malesef laptopum bozuk oldugu için arada bir girerkenşimdi hiç giremiyorum çünkü cerenin hayatı çok yogun ve sınavlarla dolu geçiyo
okadar çok sey olduki hayatımda en önemlisi ben büyüyorum galia bunu hissettim artık yetişkin olmaya basladıgımı hissetmeye basladım
üniversiteye baslayalı 5 hafta oluyo ama bana baya katkısı oldu güzel bir ortamdayım ve arkadaslarımıda sevdim üniversiteli olmak gerçekten çok iyiymiş özellikle sosyal aktivite açısından wave
ben sana hayatımdaki degişiklikleri söliyeyim abim askere gitti ve onu çok özlüyorummmmmmm insallah tez zamanda gelir
sonra abim askere gittikten 2gün sonra ablam nişanlandı çok stresli ama bi okadarda eglenceliydi okadar çok oynadımki artık parmaklarım oynatamıyordum nekadar çabuk büyüdük hepimiz baska yerlere dagildık nese ablamın nişanından devam edeyim okadar çok akrabamız arkadaslarımız geldiki biz bile sasırdık bukadar çok sevenimizin olmasına hepside çok sevdigimiz bizim için özel insanlardı sonra nisandan sonra gençler toplandık ve bara gittik hepimiz çok eglendik bi baktık saat sabah 5 olmus zaman su gibi aktı gitti
yani hayat benim için çok güzel gidio
aman nazar degmesin
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla