Cevap: öneri istiyorum değişimim sizin önerilerinizle olsun alıntı yapacaktım yapamadım hata verdi. videoyu tekrar izliycem diğer videolarını da bulup izliycem insanın dönem dönem böyle şeylere ihtiyacı oluyomuş :)
papatya-27 arkadaşım ne güzel de çözmüşün halimi gerçekten tam da durum bu.. önümde fırsat olmaması değil benim bu ruh halimden dolayı onları değerlendirememem. sonra da elimde olmadan üzülüyorum. telkinleri tekrar yükleyeyim telefonuma düzenli dinlersem faydası olur umarım
maviinci buraya yazmak bile çok rahatlattı gerçekten biçok ihtimal olup da karar verememek çok fena.. burada sizin de sayenizde gözüm açıldı biraz. eyleme dökemeden oldum diyemem ama aklımda bişeyler şekillendi. çok rahatladım ayrıca :) ben öyle derdimi söyleyip gezen biri değilimdir dinlemeyi yardımcı olmayı severim yüzüm de hep güler başkaları umursamadığımı düşünüyordur belki. dedim ki anlatacaksam hayatım değişti sitesinde anlatayım ki biri bana yol göstersin :) buradaki insanların bilinçli olduğunu yardım etmeye çalıştıklarını biliyorum çünkü..
çizmeyi de deniycem bu arada.. şöyle zihin haritası gibi bişey hazırlyayım illa dersler içi hazırlanmıyor ya bu :) çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için vaktinizi ayırdığınız için :) |