Ynt: İyi Hissetmek merhaba.İyi Hissetmek kitabında depresyonun temelini teşkil eden on bilişsel çarpıtma listesi açıklanmış.
özellikle insanlarla iletişimde sorun yaşayıp insanların düşüncelerini telepatik olarak okuyabildiğini düşünenlerin okumasını tavsiye ederim.
İyi Hissetmek kitabının 1.sayfası:
"İyi Hissetmek-Yeni Duygudurum Terapisi bugüne kadar dünyada 3 milyondan fazla sattı.Yapılan son ulusal araştırmada  İyi Hissetmek kitabı depresyon üzerine yazılmış yaklaşık 1000 kendine yardım kitabı arasında en faydalı kitap seçildi ve Amerikan uzmanları tarafından depresyondakilere en sık tavsiye edilen kitap oldu. Dr.Burns'ün İyi Hissetmek El Kitabı aynı araştırmada ikinci seçilmişti.Kendine yardım kitapları tartışmalı bir konu olsa da geçen on yılda bilimsel dergilerde basılmış beş kontrollü çalışma İyi Hissetmek'i okuyan depresif kişilerin yüzde 70'inin başka tedavi görmemelerine rağmen ilk dört hafta içinde iyileştiklerini gösterdi.Buna ek olarak aynı hastalar üç yıllık takip döneminde de ilerlemelerini korudular.Şaşırtıcı olan İyi Hissetmek'in majör depresyon atakları geçiren hastalarda antidepresan ilaçlar ya da bireysel psikoterapi kadar antidepresan etkisinin olmasıdır. Dr.Burns hiçbir kendine yardım kitabını profesyonel terapi yerine önermemektedir ancak İyi Hissetmek kitabı depresyon ya da kaygı şikayeti olan herkese oldukça aydınlatıcı gelecektir." |