Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2013, 01:40 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: yardımlarınızı bekliyorum

1. Psikolog ilaç veremez.
2. Psikolojik destek için ilk önce psikiyatriye gidilmelidir. O bizi psikologa yönlendirebilir.
3. Psikiyatristlerin verdiği ilaçlar gerçekten insanı tedavi ederken zorlayabilir.
4. Ben herkesin kendi doktoru olmasından yanayım.

Tabi ki biz profesyonel değiliz size en iyi gelecek şeye yine siz karar verirsiniz bizimkisi sadece tavsiye. Telkini önerme nedenim sizi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmak için bir çare içeriğini bilmediğin diye de bir şey yok. Dinledikçe ve etkilerini gördükçe içeriğini az çok biliyorsun ücretsiz telkinlerin ücretlilerde ise telkin metni gönderiliyor zaten. Şunu da unutmayın biz size burada en süper tavsiyeyi vermiş bile olsak size yardımcı olacak tek kişi sizden başkası değil. Niyetlerinizi ve düşüncelerinizi kontrol ederek hayatınızı güzelleştirebilirsiniz. Biz bunu yaşadık gördük şimdi sıra sizde. Neye inanırsanız o sizin gerçeğiniz olur.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla