Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2008, 03:11 PM   #5 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: bir haftada etkilerini görmeye başladım

merhabalar..Bu ilk merhabam siteye .Bu muhteşem siteyi geçen hafta tamamen tesadüf eseri buldum ve yabancı dilden çeviri yapacak üyeler arandığını gördüm hemen başvurdum .Atakan Bey saolsun kabul etmiş beni çevirileri yapmaya başladım.Bu sıradada siteyi inceleme şansım oldu.Değişime her zaman açık bir insanımdır. Özellikle bu kişisel gelişim alanında bir değişimse beni kimse tutamaz Üyelerin yorumları, yaşanan bu inanılmaz değişimler insanı acaip cezbediyor!! Arkadaşlar ne kadar güzel yazıyorsunuz insanın tühh ben neden bu kadar geç kaldım burayı keşfetmekte diyesi geliyor hep Lafı uzatmayayım; dünden beri ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum.Akşam başladım pc'mden dinlemeye gece uyurken dinlemek için mp4'üme atıcaktım bi baktım mp4'üm açılmıyor Ama bu beni engelleyebilir miii??Bende aldım laptopumla uyudum walla Beynin istersek neler yapabileceğini bi çok yerden okumuş ve de kalpten inanmış bir insanım..O yüzden hiç tereddütüm yok eminim ki güzel şeyler olacak Ama çok sabırsızım işallah çabuk gerçekleşir değişimlerim
Ve şimdi ilk merhabamla beraber ilk teşekkürlerimi de sunmak istiyorum.Bu kadar güzel bir hizmeti insanlara sunan Atakan Beye, sitede emeği geçen herbirbir bireye ve kendini olumlu yönde değiştirmek için yollar arayıp buraya gelen tüm güzel insanlara kocaman kocaman TEŞEKKÜRLER!!(Dünyayı güzelleştirme yolunda ilk adımın, bireylerin kendini olumlu yönde değiştirmesi olduğuna inanmışımdır hep.İlk adımı attığınız içindir teşekkürlerim..)
İyi haberlerle görüşmek üzeree..