Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2013, 03:08 PM   #3 (permalink)
papatya_27
Üsteğmen

Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatya_27 will become famous soon enough
Standart Cevap: içimdeki boşluk,

Alıntı:
heaven28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu sitede beşinci günüm ilk dört gün cok ii hissediyorum ama bugün içimde kocamanaaaaaaaaaaaaaanbi boşluk var okendimi dinlenmeye cekilmiş gibi hissediyorum var la yok arası biyerdeyim olumlu bi gelişmemi ve bide suçlluk ve egonun müzikleri sıktı yeni telkinlere baslamam için erkenmi ilk günlerki heycanm geri gelirmi lütfen cevaplayın
heaven bu dalgalanmayı hepimiz yaşıyoruz zaman zaman, blinçaltını temizlemek kolay olmuyor..eski düşüncelerin karşı direniş gösterdiğini ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor bu..kendini rahatlatmaya çalış ve bu durumun geçeceğini düşün...istersen arkadaşların gelişim günlüklerini okuyabilirsin onlarda da dalgalanmalar olduğunu göreceksin bu senin yalnız olmadığı gösterir biraz da olsa rahatlarsın belki..ego ve suçluluk iki hafta dinlemeni öneriirim yaklaşık 70-80 saat gerekiyor..bir de ego zaten kalıcı onu çıkarma derim diğer telkinleri eklerken..bi de ben hep doğa sesi yükledim telkinlerimi bu şekilde beni hem daha az yoruyor hem de telkin dinlerken başka bir işle ugrasabiliyorum..sevgiyle huzurla heavenn
papatya_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla