Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2013, 02:18 PM   #7 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: yardımlarınızı bekliyorum

Alıntı:
dilekerikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. iki yıl boyunca doktora gittim. bana ilaçlar verdi kafaya birşey takmıyordum ama ilaçlar beni çok uyutmaya başladı sabahları kalkamıyor işe geç kalıyordum. buda iş yerlerinde sorunlar yaşamama neden oldu. aynı zamanda kilo almama neden oldu. Yan etkileri oldukça fazlaydı sonraları doktora gitmemeye başladım
neden yaşıyorsunuz, dilek hanım :) hayat amacınız nedir? kendinizi şu an nerede görüyorsunuz, bundan sonra nerede görmek istiyorsunuz?

Bu ve türevi sorular insanın varlığının, benliğinin temelidirler.. Bu gibi sorulara verilen cevabın tutarlılığı ve sağlamlığı insanın hayatında güçlü kılar, attığı adımların kendinden emin kıyafeti giymesini sağlar. Bunları hiç kendinize sormayı denediniz mi
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla