Alıntı:
Cookie Nickli Üyeden Alıntı
Benim de annemle ilişkim berbattı küçükken. Ondan nefret ediyordum. Çok yanlış şeyler yaptı bana. Çünkü bilinçli değildi evlat yetiştirme konusunda. Ama aştık bunları. Anneme çok düşkünüm şimdi. Çok seviyorum. Yine de içimde bir boşluk var tabii. Kendime itiraf edemiyorum ama pek. Çok gururlu bir insanım.
Yalnız bir tane ayrılık tecrübem sonrası çok kötü oldum. Panik ataklar başladı bunun üstüne ve geçti gitti çok şükür. Şimdiyse terk edilmeye fırsat bırakmadan, ilişki zirvedeyken, ben terk edip gidiyorum. Bu yüzden ilişkilerim uzun sürmüyor ve kimseyi uzun müddet sevemiyorum da zaten. Aşkmış, sevgiymiş aniden bitiyor, bir daha suratına bakmak istemiyorum karşımdakinin. Yine de gelgitler yaşayıp görüşmek istediğim oluyor. Çok iyi oyuncuyum, parmağımda oynatabiliyorum hayatıma giren erkekleri. Şimdi bunlardan kurtulma vaktim.
Sana bir sorum var, umarım cevaplarsın. Benim için çok önemli. Şimdi eskiye göre iyiysen, ilişkilerin de düzeldi mi? Yani birini çok sevmek ve sağlıklı bir ilişki sürdürebilmemiz mümkün müdür? Aniden gelen nefret, yerin dibine sokma gibi şeyleri nasıl engelliyorsun? Lütfen biraz yardım. :( |
ilk önce şunu söyliyim benim anneme karşı geçmişte hiç bi sorunum yoktu gayette seviyodum halada seviyorum sadece babamla anlaşamıyorum. işte diyorum ya benim ilişkilerim karakterim ruh halim her şeyim bi anda değişip duruyo bu yüzdende ilişkilerim hem doyurucu , iyi güzel olabiliyo , insanlar beni seviyo , fakat o kötü halime geldiğim zaman hayattan zevk alamıyorum insanlar sanki beni dışlıyolar yaşam zevki olmuyor içimde beynim duruyor sanki düşünemiyorum aklımın ucundan 1 kelime doğru düzgün geçmiyo insanlara karşılık veremiyorum , sanki insanlar beni başlarından salmaya çalışırlarmış gibi hissediyorum ,ilişkilerim adeta çöküntüye uğruyo . AMA o iyi halime geçtiğim zaman insanlar benim yanımda olmak için can atıyo diyebilirim sana aniden başka bi insana dönüşüyorum sanki sihirli bi deynek deymiş gibi hayattan mutluluk alıyorum her şey güzel gözüküyo o anlar hiç bitmesin geçmesin istiyorum sonra bakmışım o kötü anıma yine geçmişim kafayı yiyiyorum çıldırıyorum ne yapıcağımı nereye gidiceğimi nasıl davranıcağımı ne konuşucağımı hiç bişey hiç bişeyi bilmiyorum bu yüzden en iyi şey o an uyumak geliyo bana uyuyunca unutuyorum uyumak benim ilacım gibi bişey uyuyorum çünkü uyumassam kendime zarar vericeğimi biliyorum .