Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
işte sende farklı tezahür etmiş. Sen terkedilmeye karşı bir yöntem geliştirmiş ve ondan önce ben terketmeliyim duygusuna sığınmış olabilirsin bence. Yani bir tür korunma iç güdüsü. Evet kendine aşık etme konusunda yetenek geliştirmen çok mümkün çünkü biz başkaları gibi değiliz. Biz sevgiyi ilgiyi aşırı sevdiğimizden bu konuda kendimizi eğitmiş olabiliriz. ben mesela kendimde şunu fark ediyordum eskiden, ben birinin ilgisini çekmek için cinselliğimi kullanıyordum. Onu alt üst ediyordum fakat bana yakınlaşırsa hatta cinselliğimi vurgularsa bu defa da ondan nefret ediyordum. Hani bazı hayvanlar varya cinsel ilişkiye girdikten sonra erkeğini öldüren. Aynen öyle gibiyim karadul gibi yani. İlişki dediysem sadece bunu ima etmesi bile yoksa ileri boyutlara taşımama şükür ki inançlarım mani idi. Yoksa hergün başka biriyle olabilirdim allah korumuş bu manada beni. Günah olur korkum olmasa çok yara alacaktı ruhum bu manada | Aynen ben de öyle yaptım hep. :O Çok şaşırdım sen de yazınca.
Öyle çok anlamsız ikilikler taşıyorum ki bünyemde. Kendime hayret ediyorum.
Hem utangaç hem utanmaz, hem çok cesur hem korkuları olan, hem kendine hayran hem de yok aslında beni kimse istemez diyebilen hallere de girebiliyorum. :s Çok değişik şeyler.
Beni de Allah korumuş. Ailemle yaşıyorum. Onların yanında okuyorum üniversiteyi. Yoksa çok farklı şeyler olabilirdi. Alkol olayını abartabilirdim belki ve daha pekçok kötü şey. :/ Neyse ki şanslıymışım.
Bir soru daha soracağım izninle. Şimdi ben bir kitap aldım borderline diye. Bir kızın hayatını anlatıyor. O da borderlinemış. Filiz Sezen Arslan yazarı. Ayrıca "Borderline Kişiliğin Psikoterapisi Nesne İlişkilerine Odaklanmak" diye bir kitap daha aldım. Sipariş verdiğimin ertesi gününe pişman oldum gerçi. Sonra yine iyi almışım falan dedim. Neyse... Sonuç olarak ikisinin de arka yüzünü çevirdim, gözümün görmeyeceği yere koydum kitaplığımda. Okumaya cesaret edemiyorum. Ya daha çok düşünüp de kendimden korkarsam diye endişe duyuyorum. Sence daha da derine inmek için böyle kitaplar okumak bizim için iyi olmaz mı? Sanki daha kötü etkiler gibi geliyor. Hiç düşünmeyip yeniden doğmuşum gibi davranmak daha iyi olur gibi ... Sence hangisi? Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler bu süper bir bakış açısı. Zaten borderline hastalığınında dereceleri vardır. Demek ki sen benden daha iyisin. Fakat ben evliyim ve eşimi görmek dahi istemem. Sanki herkesi sevebilirim ama onu sevemem. Bu duygu beni çok yordu. Ayrılmaya karşıda kabiliyetim yok. Eşimde bana aşık, yani dön baba dön |
Bize zaten hep aşık olurlar. Ahhhhh. :D
Ben hemen harekete geçerim. Katlanamam ve ayrılırım.
Öyle oturmama herhalde. Ama inşallah bir gün evlenirsem böyle olmaz.
Yani sen boşluk hissindeki berbat durum dışında da mı sık sık mutsuzsun? Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |