papatya_27, serpil elif iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ben buradaki subliminal mesajları dinledim. onun haricinde başka birine altında soruna yönelik kur'an ayetleri olan subliminal telkin yaptırmıştım.ara ara onları da dinliyorum. çeşitli esmalar da okuyorum. bu esmaları ebced hesabına göre okumuyorum. duruma göre. bazen 100 ,bazen 200 kere okuyorum. yani bir tesbihi iki kere veya bir kere dönmek. ilk önce birkaç kere estağfirullah diyorum. birkaç kere salavat getiyorum. sadece Allah ismini 66 kere çkeiyorum. onun dışında ya kahhar, ya celil, ya cebbar, ya rafi, ya mümin, ya selam, ya kuddus,ya hakim, ya latif, ya vedud ,ya kuddus, ya afuv, ya tevvab ya şekur esmalarını çekiyorum. eft 'yi uygulamaya yeni başladım. eft tıkanık olan enerji noktalarını açıyor. mesela kendinize güveniniz eksik, bununla ilgili vücudunuzda enerji tıkanıklığı olan yeri açıyor. ama eft için çok iyi bir uygulama yapmak gerekir. daha önce de eft uygulamıştım ama etkisini gömediğimi düşünmüştüm. şimdi tekrar uyguladım enerji noktalarının açıldığını farkettim. ama eft de bir kere değil, birkaç kere uygulamak, ısrarcı olmak gerekir. bunun için bülnet uran ve nilgün çalığın birlikte yazdığı eft ile iyileşin ,iyileştirin kitabını öneririm. çok güzel ve ayrıntılı yazmış. kontejyan sitesinden kendime yıldız yükseltme çalışmasını yaptırdım. bu sosyal fobi için değil ama negatifliklerin gitmesi için. diğer çalışmalarımı günlüğümde yazmıştım. ileriye yönelik yapmayı düşündüğüm şeyler var. uyguladıkça buradan yazacağım inş. sevgiler.