15-06-2013, 09:34 PM
|
#43 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 20
23 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
Eşimle mantık evliliği yaptım ben. 4 ay beraber gezdik. Evlilik için düşünmedim zaten öylesine mecburen verilmiş bir karardı. Benim geçmişimde erkek arkadaşım yoktu ki. Bizim dönemimizde erkek arkadaş, kız arkadaş gibi bir lüksümüz yoktu. Biri gelirdi o sana sen ona bakardın. Hı adama benziyo der evlenirdin:) Herhangi bir duygu durumu söz konusu olmazdı sadece hoşlanman yeterliydi. Fakat ben bir haftalık nişanlıyken farketmiştim bu insanla anlaşamayacağımı. Benim için en önemli şey kibarlığıdır. Kaba insana asla tahammül edemem. O ise ruhumu örseleyip duruyordu. Çok yıllar onun kalbine ulaşmaya çalıştım. Sevgisini kazanmak için uğraştım. Ben yaptıkça o yıktı en son ben vazgeçtim. O zaman dönüp farketti beni kaçardı kovalamaya başladı. Şimdi ben kaçıyorum o kovalıyor. Ortada bir yer varmı buluşabileceğimiz bilmiyorum ama inan bana bunu zerre kadar istemiyorum | Demek ki sen de pek çok borderline gibi ele geçirdiğin vakit ondan uzaklaştın. Bilinçsizce yapmış olmalısın. Önce peşinde koşarsın, o sana dönünce pırr... :S
Neyse... Peki sana kaç yaşındayken teşhis kondu?
Borderline 35inden sonra düzelme gösterirmiş diyorlar. Yaşla birlikte insan daha dengeli ve olgun olurmuş. |
| |