Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2013, 01:25 AM   #107 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor...

anladım. şuan sadece içsel çatışma telkinini dinliyorum ve başka birşeyle daha ilgilenemem. Doğru soruyu sormak çok önemli cevabı bulmak istiyorsan tabii.. Mesela.. aklında tutman gereken bir banka hesab numarasının yazılı olduğu kağıdı görüyorsun ve bu banka hesap numarasını aklımda tutmaya çalışıyorum diyelim. Biraz düşündüm ve sonra aklıma geldi ki ben bu sayıyı aklımda tutmak için ne yapabilirim. Sayılar bana hiçbir anlam ifade etmiyordu ve o an şöyle düşündüm. Eğer bu sayıları ben yazmış olsaydım benim için anlamı olan birşeyleri yazardım böylelikle hatırlaması daha kolay olurdu.. İşte doğru soruyu sorunca etkili cevabıda arkasından böylelikle geliyor. Senin bir sorunun var kendine sorman gereken bir soru ve ardından gelicek bir cevaba ihtiyacın var ikiside elinde olduğu zaman sorundan kurtulucakmısın yoksa ertelicekmisin. Elbette doğru seçimin ne olduğunu biliyorsun ama inan bana yapmakla bilmek arasında çok fark var.. Birçok bildiğim şeyi yapamadığımı farkettim. Çoğu zamanda bana cevabı getirecek soruyu sormaktan kaçtım erteledim diyelim..