Ynt: Telkinlerden Önce Değişim İçin Neler Yaptınız benimde çocukluğumdan gelen sosyal fobim vardı ama bunun 6 ay önce farketmiştim..karakterim sandığım şey meğer sosyal fobiymiş,hastalıkmış :( hastalkık olduğunu öğrendikten sonra geçirdiğim cehennem hayatını anlatmak bile istemiyorum..hasta bir insan olmuştum gözümde keşke öğrenmeseymişim ,keşke bilemeseymişim hastalık olduğunu..kaş yaparken göz çıkarmıştım..kaygı bozukluğundan ,panik atağa her türlüsünün bende olduğunu sandım korkularımı engelleyemiyor,kimseyede bişey çaktırmamaya çalışıyodum,iyice hastalık hastası olmuştum.anlatsam gülerlerdi halime ama korkuyodum elimde değil..korkacak bişey bulamazsam korkmaktan korkuyodum.ölmek istedim biçok kez .kişisel gelişim kitapları okudum bi dünya,ilaç deneyimleri derken hiçbiri işe yaramadı..derinlerde bişeyler vardı bende ne olduğunu anlayamıyodum..şimdi o günler geride kaldı çok şükür zamanla unutuluyo unutamam diye korktuğum biçok şey..ve bu siteyi keşfettim bikaç gün önce sanki içimden bir umut oluştu yazılanları okuyunca dahada bir ümidim var..telkinleri dinleme fırsatım olamadı henüz bikaç güne kalmaz başlayacağım..eminim çok güzel olacak herşey yeniden doğmuş gibi olacağım..sitede emeği geçen herkese teşekkürler |