Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2008, 09:55 PM   #10 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Astral Seyahat ve Maddi Dünya

Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı
balkona bakıyorum  olduğundan çok büyük o zaman anlıyorum ki ben  yine astraldayim.
balkon olduğundan çok büyükse paralel evrenlerdesindir.buna benzer tutarsızlıklar fiziksel dünyadayken de yaşanabiliyor.yani fizik bedenle paralel evrene gidip gelmek.ama çevrede kimsenin paralel evrenden haberi olmadığı için kişi kendinde rahatsızlık olduğuna inanıp bu kapıyı kapatıyor hatırlamak istemiyor ve arkası gelmiyor.böyle tutarsız olaylara uyanıkken tanık olursanız olduğu gibi kabul edin olayı.esnek davranın.kendinizi sınırlamadan kabul edin.ama kimsenin anlamasını beklemeyin.kendinize saklayın derim.uyanıkken fizik bedenle paralel evrene gidip gelme olaylarında yaşayacaklarınıza hayret edeceksiniz.son olarak bunlar sadece benim görüşümdür.benzeri olayları daha önce bir tek matrix filminde gördüm bir de matrixe hükmedin kitabında yazarın yaşadıklarıydı.onun dışında fazla kimseden bu tür olaylar duymadım.yani söylediklerim bilimsel deneylere değil kendi gözlemlerime dayanıyor.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla