önerileriniz ve ilginiz için her ikinize de gerçekten çok teşekkür ederim..Zaten ona hiçbir zaman şunu yap bunu yap şu kitabı oku demedim çünkü bunlar hakikaten onun tepkisini çekecek şeyler olurdu.Sadece buçocukkimin dediği gibi beğendiim kitaplardan bahsettim belki ilgisini çeker en azından soru sorar diye ama olmadı:( Ama ne bileyim sonuçta kendini geliştirmeye açık olmak birşeyler okumak herkes için çok faydalı şeyler ve ben ona bunları yapmasını söylemeden onun da mutlu olup kabul edeceği bir yolla kendini değiştirmesini geliştirmesini istiyorum.. belki de önce onunla bu konular hakkında sohbet etmeliyim?? Ya da kendi davranışlarımla örnek olmalıyım?? Ama onun yapısını düşündüğümde bunların faydalı olacağına inanmıyorum inanamıyorum
inanmıyorum çünkü bikaç kez bunu denemeye kalkıştığımda tepkileri hep olumsuz oldu ve konu değiştirildi.Yine denesem zamanı olmadığını yorgun olduğunu böyle şeylerin onun için bi faydası olmadığını düşünecek..evet esnek olmam lazım dediğiniz gibi ama bazen onun bu kendine ve hayat karşı kayıtsızlığı beni gerçekten çok üzüyor ama ona da birşey diyemiyorum iyice üstüne gidip boğmuş olmamak için..ve çaresiz kalıyorum