merhaba arkadaşlar telkin dinlemede 3. günüm ve her şey yolunda çok güzel değişimler var . bu geçen 3 gün içinde İçsel Çatışmalarınızı Çözümleyin ve Geçmişinizden Özgürleşini dinledim + birde
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yapiyorum.html burdaki olumlamaları yaptım . bugünde listeme forumunda önerisiyle Suçluluk Duyguları ve Ego Güçlendiriciyi ekledim . arkadaşlar bu geçen 3 gün içinde gerçekten çok güzel şeyler yaşadım 2 tane kızla tanıştım
olumlamalar ve telkinlerin sayesinde . ailemle ilişkilerim değişti . uzun zamandır görmediğim akrabalarım bize geldiler dün onlarla okadar doyurucu güzel sohbet ettim ki eski halimdeki beni bende göremiyolardı yani değiştiğimin farkındaydılar . hayatın hep iyi , güzel , komik yanını görüyorum. bakalım inşaallah her şey 1 ay içinde daha güzel olucak . bide listeme eklememi tavsiye ettiğiniz telkinler varsa söyleyebilirsiniz :) birde sorum olacak Telkinleri dinlerken gözüm açık olabilirmi yani başka bi işle uğraşabilirmiyim mesela pc de oyun oynamak , tv izlemek gibi . etkisi ortadan kalkarmı.