Yaz geldi ya pc başında ne yapsam sıkılıyorum. Pc'de gereksiz yere oturmayı kaldırmayı denedim dün başlangıç olarak gayet iyiydi akşam 6'ya kadar oturmadım ondan sonra bilinçsiz bir şekilde pc'yi açtım :)) Gün içinde pek oturmuyorum işim olmadığı sürece.. Zamanı yararlı kullanmaktan bahsetmişken mesela dışarıda arkadaşımı çağırıp maç yapmak veya buluşup zaman geçirmek.. denize gitmek. gezmek müzik dinlemek.. işte yararlı deyince aklıma bunlar geliyor. Diğerleri mesela fotografik hafızaya başlamıcam bi daha en azından şimdilik. Kitap okurken sıkılıyorum. Buda yeni çıktı :) Parkour sporuna başlamak dicemde:.
Okuldan belgelerimi tamamlar tamamlamaz uzakyol stajına gidicem. Şimdiden iki belge kaldı ama sağlık raporu çıkartırken kan alıyorlar ya ben küçüklüğümden beri alışamadım şu iğnelere o yüzden o sağlık raporunu erteledim :)) Korkuyorum demiyomda
Bugün adını koyduğum zihinsel özgürleştirme yöntemini denedim. En azından denemeye çalıştım.. Biliyorum bu uygulamayı yapmadan önce zihinsel perhiz yöntemini yapmam gerekiyordu ama durum acil olduğu için bir günlük zihinsel özgürleştirme yöntemini denedim. Okula gittim belgelerimin çoğunu tamamladım. Bayaa enerji harcadım bugün yani geceleyin rahat yatabilicem... :))
Peki size göre hayatınızdan gereksiz zaman harcayan şeyleri çıkarttığınızda yararlı olarak neler yapardınız ? Bu soruya lütfen dürüst bir cevap bekliyorum..