Sen aslında çok şanslıymışsın. 2007'den beri siteyi biliyorsun. Yani 12 yaşından beri kıskandım doğrusu. Daha o zamanlarda bir sorununu farketmen çok iyi olmuş. Son 6 yılı psikiyatriye giderek geçirseydin emin ol bu siteye hiç girmeye gerek bile kalmadan gününü gün edicektin. ;) Sende herkes gibi değişmekte zorlanıyorsun ve sevdiğin birilerinin desteğine ihtiyaç duyuyorsun. Sanalda birileri sana ne kadar destek olabilirse artık ama ben tercih etmezdim. Doktor'a gitmeni tavsiye ederim. Herhangi bir iş'te çalışsaydım şimdi psikiyatriye devam ediyor olurdum ama işten çıktığım içinde doktora gidemiyorum. Kara sarmıyor birazda denize çıkıyim dedim :)) Finans sorunumu çözmek için. Çünkü gelecek için büyük hayallerim var gerçekleşmesi gerekn hayaller.
Aklıma gelmişken söyliyim. Değişmek için güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyor olabilirsin. Yada onun gibi birşeye mesela bir amaç. Amacı gerçek kılan senin o yolda attığın kararlı adımlardır. Yani sebattır. Sebat edebilmen için birşeyi çok istemelisin. İstemek içinde seni motive eden birşeylerin olması gerekir. İhtiyacın olan motivasyon hayal et kendini yada sevdiğin değer verdiğin birini seninle aynı sorunları yaşayıpta bu sorunlardan kurtulmayı kafasına koymuş ve karşılaştığı engellerde pes etmeyip uyuşukluklara tembelliklere aldanmamış ve sonunda bu mücadeleyi kazanmış yüksek özgüvenli, cesur ''insanlar tarafından sevilen ve aranan birisi'' olmuş ('' sözler dualarımda çok söylediğimi hatırlıyorum. bunun için çaba sarfetmeliyiz.)
Kalabalığa kolayca giren insanlarla kolayca kaynaşan ve kendini çok iyi ifade edebilen hayatından doyum alan, arkadaşlarıyla eğlenceli zaman geçiren, geçmişinden özgürleşmiş, mutlu sevecen, tamda bende olmasını istediğim bütün özellikler gelecekteki bende mevcut ve o gelecekten benim için geldi. Şimdi hayal et bir seni/sevdiğin değer verdiğin birini. O gelecekten geldi ve senin bu halini görüp sana destek olmak için geldi. Sana bütün içtenliğiyle, benliğiyle, sevgiyle tebessüm ederek el uzatıyor. ve istersen benim gibi olabileceğini söylüyor. Duygulanıyorsun ve koşa koşa ona sarılıyorsun tüm sıcaklığınla, içtenliğinle ve sevginle değişmek istiyorum yardım et diyorsun.
Gözlerini kapa ve hayal et.. Hikayeyi istediğin gibi devam ettirebilirsin. Her değişim için adım attığında hatırla gelecekteki sen, senin yanında ve sana destek olması için geldi onun sana yardım etmesine izin ver. Asla vazgeçme. Bir değişimi başarıyla gerçekleştirdiğinizde bunu onunla kutlayın.Sevgiler.