Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2013, 09:12 PM   #2 (permalink)
papatya_27
Üsteğmen

Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatya_27 will become famous soon enough
Standart Cevap: Bugün Yaşadığım Olay

Alıntı:
tuna123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle merhaba arkadaşlar.

Bugün yalnız dolaşırken eski arkadaşlarım karşıma çıktı eskiden onlarla çok rahat çekinmeden ne biliyim rahattım onların yanında işte ama bugün görünce kalp atışlarım baya hızlandı bacaklarım titremeye başladı neden böyle oldu anlamadım . sonra biraz konuştuk yavaş yavaş düzeldim titreme filan hiç bişey kalmadı ama neden böyle oldunu anlamadım . 6 gün oldu 4 telkin ve 8 tane olumlama yapıyorum . bide benim ruh halim çok çabuk değişiyor nebiliyim geçen gece abimlerle ablalarımla filan dolaşıp gezdik bayada gayet böyle hiç çekingen filan deyildim çok güzel sohbet ediyodum onları güldürüyodum yani çok iyiydi her şey . ama bide dün gittik dolaşmaya nebiliyim böyle suskun sakin kendi halinde biri oldum neden böyle değişiyorum ben anlamadım bi türlü of.
bu yolda herşeyin başı sabır tuna..sıkma canını daha çok yeni telkinlere başlama süren, bu bir süreç olucak ne yaşarsan yaşa asla inancını kaybetme ama..herşeye devam telkinlere olumlamalara..gün gelicek hiç bişeye ihtiyacımız kalmadan herşeyi içselleştirmiş olucaz..sevgiyle kall:)
papatya_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla