23-06-2013, 08:11 PM
|
#5 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 2
54 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kötüyüm Alıntı: maviinci Nickli Üyeden Alıntı
o zaman, etrafına bak başını kaldırıp da.. çünkü arkadaşların arasında senin gibi arkadaş arayan bir sürü insan var. 15 yaşındasın, seninle ben de bu sitedeki birçok kişi de aynı süreçlerden geçti. söylediklerimizi yaparsan için rahat etmeyecek, çünkü bunları senin keşfedip yapman lazım ama bir süre sonra içinin rahat etmemesine rağmen yaparsan bunlar sıkıntılarının azalmasına, yok olmasına yardımcı olacak.
insanların kusurları olduğunu biliyorsun değil mi? herkes hata yapabilir. kimse mükemmel değil. düz yolda yürürken takılmak sana ya da bana mahsus değil - herkes bu duruma düşüyor. herkes yalnızlıktan sıkılıyor, bıkıyor, yalnız ve tekbaşına kalmak istemiyor ama bunun önüne geçmenin yolu sence nedir? insanlarla konuşmaktan, tanışmaktan başka ne olabilir? dünya üzerinde 6 milyar insan var. şimdi senden kaç insan tanıdığını bana söylemeni istiyorum. 100 mü? 200 mü? 500 mü? 70 milyon insanın, 17 milyon ilköğretim, ortaöğretim, lise öğrencisinin olduğu bir ülkede yaşıyorsun ve arkadaşların arasında anlaşamadıkların yüzünden diğerleriyle tanışmak ve belki de sıkı dostlar edinmek noktasında kendi kendini engelliyorsun. sadece birşeyleri değiştirmek istediğin vakit değiştirme süreci başlar, harekete geçer. kaderin eğer sen bunu değiştirmeyi istersen, bunun için birşeyler yaparsan senin için uygun olan konusunda senin önünü açar. biriyle tanış. konuş. ama bil bunu yaparken ki sen nasıl insansan, o da aynı öyle insan. yemek yiyor, çay içiyor, bilgisayarda takılıyor, top oynuyor.. seninle aranızdaki tek fark, onun düşünce yapısında yalnızlık gibi bir kalıplaşmış düşünce temeli yok. sende ise bazen açığa çıkan böyle birşey var. o hâlde, telkinleri dinleyerek ve özellikle olumlamalar yaparak bunu değiştirmek senin elinde. bilmeni istedim.
ben telkin dinlemedim, bunun üzerinde sebat gösteremedim. küçük hikayeler, güzel, motive edici sözler ve komedi filmleriyle umut verici filmler, ailem benim elimi tutan şeyler oldu. bütün bunları bilmeni istedim. ben biliyorum, öğrendim ve senin de bilmeni istedim. tercih yine de senin ellerinde, unutma bunu.. | aslında şunu bilmeni isterim bende hep böyle senin gibi düşünüyorum , her şeye o açıdan bakıyorum yani . Ama hep ters giden bişey var . Mesela az önce bi arkadaşımlaydım kendi çağırdıbeni gezdik dolaştık takıldık filan ama onla aram aslındz çok iyide ne biliyim onunla konuşacak şeyler pek bulamıyorum tıkanıyo hep yani fazla benim kafadan değil . Başkalarıyla baya iyigeçiniyorum aslında ona göre bakınca başkalarıyla çok çok iyi geçiniyorum. Sormuşsun kaç arkadaşn var diye yaklaşık 35-40 civarı var yalnız bunlardan sadece 6 tanesi benim kafadan eğer bu 6 kişiyle beraber olursam yapamıcam hiç bişey yok :) ama onlarlada görüşemiyoruz semtler farklı ama okulumuz aynı arada sıradada görüşüp takılıyoruz . Bide bazı insanlar bana çok basit , sade geliyo yanlış anlamayın ben kendimi beyenmiş bi insan değilim ama böyle geliyor banada işte bazı insanlar :) bakış açım senin anlattıklarına uyuyor :) 8 farklı konuda olumlama yapıyorum ve 4 telkin dinliyorum şuanda . 6 gün oldu olumlamalar bu linkde mevcut hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/623078-her-gun-bu-olumlamalari-yapiyorum.html hepsini sabah akşam 3 er defa sesli bişekilde okuyorum inşaallah hepsinin faydasını görücem :) Telkinlerde Geçmişinizden özgürleşin , İçsel çatışmalarınızı çözümleyin , Ego , Suçluluk . Aslında şuan durumum çok iyi arkadaşım iyiki gelmiş kendime geldim resmen , gezmek dolaşmak sevdiğim insanlarla vakit geçirmek bana çok iyi geliyor :) şimdi bu konuyu açarken yazıya bide şuanki halime bakıyorum da çok şey değişmiş şu geçen 2-3 saatlik zamanda gerçekten öyle bi durumda olduğuma inanmak bana zor geliyo şuan :D okudukca kötü oluyorum zaten . |
| |