Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? ben bundan 6 yıl kadar önce biriyle tanışmıştım. Hiç olmayacak bir yerde ve olmayacak bir şekilde. Önceleri her hangi biriydi benim için, yani tanımadım ben onu. Konuştukça hayretler içinde kaldım. Sanki oda benimle başka bir yerde aynı hayatı yaşamıştı. Bazen, o mu konuşuyor ben mi bilemezdim. Hatta sanki ben dilemişim de ona bir parça daha eklenmiş gibi hissederdim. Sanki benim hayallerimin cisimlenmiş hali gibiydi. Fakat her şeyde güllük gülistanlık değildi. Çünkü bazı dileklerim sonradan başıma dert açtı. Öyle olmamalıymış. Bazen yanlış şeyler dileyebiliyoruz çünkü. Her neyse, o benim aradığım insandı. Sevebileceğim, aşık olabileceğim ve birlikte bir hayatı paylaşmak isteyebileceğim kadar harika bir eş adayı. Ve ben onunla birlikte bir gelecek diledim. Onun eşim olmasını diledim ve bıraktım. Biliyor musunuz ben onu rüyalarımda eşim olarak görürüm. Rüyalarımda ondan eşim olarak bahsederim. Şimdi benden uzaklarda bir yerlerde yaşıyor. ben onu göremiyorum. Konuşamıyorum.Her neyse Allah Kerim nasıl olacağını O biliyor. benim hiç bir çözümüm ve imkanım yok kendi adıma. Yine de biliyorum ki hayatta her an mucizeler olup duruyor. Bana zor gelen Allaha bir OL demek kadar yakın. Kün fe Yekün O ol der ve olur. |