Konu: Kötüyüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2013, 07:38 AM   #8 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kötüyüm

Alıntı:
tuna123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok ve boş konuştuysam affola. Fakat burda bana boş konuşqn birisimi dediniz yoksa bu tür karadeniz insanlarla vakit geçirmek gibi bişey anlatmaya mı çalıştınız onu anlayamadım pek..
yok tabi ki öyle demek istemedim rica ederim. Karadeniz de bir kaç ay yaşayın hiç bir çekingenliğiniz kalmaz demek istedim. Bakın karadeniz insanının tipik özellikleri nelerdir. O dobra biridir, asla lafı eğip bükmez. Karşısındakini kırıp kırmayacağını düşünmez. Ne düşünüyorsa söyler. Ve bu özellikler herkeste olduğundan kırılmayı düşünmez zaten. Herkes çok açık sözlüdür çünkü. Açıkça alay eder sizinle, fakat bir karadenizli için lafın altında kalmak yoktur pek. Direk oda sana söyler. Her yerde sanki kırk yıllık ahbaplarıyla muhabbet ediyormuşçasına rahattır. ben bir karadenizliyim mesela. Artvinliyim. benim için hiç tanımadığım insanlar bile her hangi biri gibidir. Çok rahat konuşurum. Karşındakinin bakan olması, üst düzey biri olması pek umursanacak bir durum değildir. veee gelelim bunun başınıza ne dertler açacağına. Bu kadar açık sözlü olmak başımı kaç defa belaya soktu saymadım bile. Kaç kere gaf yaptığımı, çünkü bu sizin yetiştiğiniz yerde dert değil ama sosyal yaşamda bunu taşımayacak o kadar çok insan var ki. Şimdi her düşündüğümü söylemiyorum. Her doğruyu söylemiyorum. Herkesle muhabbete girmiyorum. hatta dilimi ısırıyorum dudağımı ısırıyorum, aman diyorum aman sus söyleme susssss
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla