Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı
aynaya bakıp duruyorsunuz. caddelerde yüyürken camdaki yansımanıza bakıp kontrol ediyorsunuz duruşunuzu.
hatta geceleri gölgenizin kötü göründüğünü bile düşündüğünüz zamanlar oluyor. bazen arkadaşlarınızdan sendeki zeka,tip,boy vs bende
olsa... diye başlayan cümleler duyuyor, sesinizi çıkartmıyorsunuz. içten içe gülüp geçiyorsunuz bunlara. sonra pek de
kaliteli olmayan bi kız görüyorsunuz, en azından sizin seviyenizin altında olan. aşık oluyorsunuz ona çünkü onun üstündekilerle zaten aynı ligde olmadığınızı düşünüyorsunuz. ama ona bile açılamıyorsunuz. Konu dışı: daha önceki başlığım http://www.hayatimdegisti.com/forum/...syal-fobi.html
bunun gibi zaman zaman kısa kısa parçalar yazacağım. Dilerseniz sizde bana katılıp birkaç şey yazabilirsiniz aklınıza gelen. |
aynı beni anlatmışın gerçekten bütün yaşadıklarım bunlar . Benden bi yaş küçük bi kıza aşık oldum , çevremdeki insanlar bana aynı anlattığın gibi davranıyolar ve kıza bi türlü söyleyemedim :( gerçekten acı çekmemek mümkün değil hele onu başkasının yanında görmek , brien onu kimseyle paylaşamam :( ona söyleyemiyorum çünkü onu kaybetmekten korkuyorum :(