Konu: Kötüyüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2013, 10:55 PM   #12 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kötüyüm

Alıntı:
tuna123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu hayatta istemediğim tek bişey var çocukluğumu küçüklüğümü hatırlamamak . Çok berbat bi geçmişim var . Dün ailemle tartıştım zaten abim bana vurdu :( abim bana vurunca bağırınca babamın bana yaptıkları birden gözümde canlandı eskiye döndüm birden ağlama krizine girdim resmen eskisi gibi oldu her şey derin derin düşünmeye başladım durmadan ağladım . Şu geçmişimi unutabilsem keşke . Biliyorum belki ailevi yada özel meseleleri anlatmak doğru değil ama çaresizlikten yazıyorum.
neden doğru olmasın ki biz burada zaten dertlerimizi, hayallerimizi, üzüntülerimizi paylaşıyoruz.
Çok üzgünüm senin adına, umarım her şey yoluna girer. Sen yine de yaz lütfen, hatta saçma olsa bile yaz. Çünkü biliyor musun burada her şeyi yaşamış insanlar var. Burası başka bir dünya, biz bir aileyiz.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla