Konu: Kötüyüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2013, 12:46 AM   #13 (permalink)
tuna123
Teğmen

Tesekkür: 2
54 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tuna123 is on a distinguished road
Standart Cevap: Kötüyüm

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden doğru olmasın ki biz burada zaten dertlerimizi, hayallerimizi, üzüntülerimizi paylaşıyoruz.
Çok üzgünüm senin adına, umarım her şey yoluna girer. Sen yine de yaz lütfen, hatta saçma olsa bile yaz. Çünkü biliyor musun burada her şeyi yaşamış insanlar var. Burası başka bir dünya, biz bir aileyiz.
evet zaten öylesiniz :) sizi kendime bukadar yakın sıcak güvende hissettiğim için yazıyorum :) ayrıca şuan çok mutluyum hayat çok güzel çünkü bi kaç saat önce çok güzel bişey yaptım . Bi arkadaşımla samimi iyi bir dostumdur :) öyle konuşuyoduk birden bana sıkıntılarını anlattı tabi güvendiği için . Gerçekten onu anlayabiliyodum çünkü eski beni bana anlattı sanki eski kendimi onda görüyodum . Neyse anlattı anlattı nasıl olduysa bende bilmiyorum okadar güzel konuştum ki onu okadar güzel şeylere teşvik ettimki inanamassınız azımdan anlamlı cümleler akıp gidiyodu . Çocuğun çok sıkıntıları vardı anladığım kadarıyla içine kapanık herşeyi kafasına takan utangac biriydi banada söyledi zaten bunları . Onunla okadar güzel konuştum okadar güzel şeyler anlattımki kendşni sevmeye başladı . Kendi yaşamımdan geçmişimden yaşadıklarımdan örnekler verdim . Çok güzel konuştum ya . Yaklaşık 1 saati geçti . Konuşmamız bittiğnde bana ookadar teşekkür ettiki çok mutluydu artık hiç bişeyi kafasına takmıycanı utangaçlığını yeniceğini rahat bi insan olucağını söyledi . Bu konuşmayı yaptığım için çok çok teşekkürler etti bana . Gerçekten ben değiştim hissedebiliyorum ilk defa böyle bişey yaptım . Hem onun için hemde benim için çok iyi bişeydi bu :) çocuk baya özgüveni yerine geldi ve şu sözü söyledi "bende değişiceğim kardeşim " bende dedimki helal olsun kardeşim :) inandıktan sonra her şeyi yapacaksın emin ol dedim . Kafasında okadar olumsuz düşünce vardıki artık olduğuna inanmıyorum :) insanlara yardım etmeyi seviyorum :)
tuna123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla