Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2013, 06:56 AM   #6153 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Eveeeet işte gelip çattı büyük gün. Allah yardımcımız olsun. Ve sevgili Rabbi Rahimim hayatımdan ilahlık taslayan, kendini benim hayatıma yönetici tayin eden her zalimi başımdan def etsin. Allahım sana sığınıyorum kalbime basıp geçenlerin şerrinden, dilinden zehir akanların şerrinden ve bana yaşama hakkı, sevme hakkı tanımayanların şerrinden. Allahım sana sığınıyorum, sevmeyi bilmeyenlerin şerrinden, kalp kırmayı marifet bilenlerin şerrinden. Dünyada çalım satarak dolaşanların, kendini ilah zanneden densiz kulların şerrinden. Ah Allahım bahtına düştüm beni o kullardan uzak eyle ve beni de onlara benzetme. Yolumu aydınlat ve Senin işlerini anlayacak hikmet bahşet gözlerime yüreğime. Elimin, dilimin ve diğer azalarımın şerrinden Sana sığınırım. Azabından rahmetine sığınırım. Yaptıklarımın, işlediğim kötü amellerin şerrinden Sana sığınırım. Allahım beni zalim kullarının eline ve insafına bırakma Sen biliyorsun Ya Rabbi Rahimim yüreğimin en gizli sırlarını, benim bana bile söylemeye çekindiğim isteklerimi ve hatta benim bile bilmediğim ihtiyaçlarımı. Sen gider Ya kerim olan Allahım. Ey merhameti bol Allahım, beni insanlardan müstağni kıl. Bana bol kanaat ve şükür bereketi ver. Allahım ihtiyaçlarımı tez zamanda gider. Allahım yardımını benden esirgeme. Salat ve selam peygamberlerine Hamd ü sena Rabbül Aleminedir.
IŞIK*
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla