Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2013, 07:39 PM   #30 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senin hayatın, senin seçimlerin..

Bazen kendi kendime keşke ben yetim olsaydım annem babam olmasaydı diyordum. Sonunda buda gerçekleşt. Bugün olan olaylardan sonra denize çıktıktan sonra bir daha asla eve dönmücem asla anne babayla görüşmücem. Bitti artık. Bir çocuğu büyütmek için neye ihtiyaç duyarsın? ilk akla gelen para. Banada sürekli seni bugüne kadar büyüttük besledik falan filan aldık vs diyorlar. Atladıkları bir nokta var. Bir çocuğu büyütmek içi gerekli olan tek şey para değil sevgiden ve ilgiden mahrum bırakılan bir çocuk büyüdüğünde hayatında nasıl başarılı olabilir ki. Madem benden bir hak talep ediyorlar çalışmaya başladığım zaman neyse parası veririm. Ama benimle azıcık ilgilenseler özel zaman geçirseydiler işte bunun hakkını asla parayla ödeyemezdim. Ne yazık ki böyle birşeyde hatırlamıyorum.

Birde onca şeyden sonra hakkını helal etmeyen ablam var. Bende aynısını söyledim kızgınlıkla. Ama benim huyum değil yüzüne karşı söyleyemesemde varsa hakkım helal olun derim içimden didimde. Ablam gitti mi sorusunu sorduğum big ablam kafasında ne tasarladıysa bana kızdı herşeyde bu saçma sapan olaylar yüzünden oluyor. Benimle saygısızca konuşur sonrada benden saygı bekler. Çok bekler. Kendi hatasını görmüyor birde karşısında küçük çocuk varmış gibi davranıyor. Büyüklerinle nasıl böyle konuşursun diyor. Büyüğün küçüğüne saygısı yoksa küçüğün büyüğüne saygı duyması normal bir durum mu bana anormal geliyor. Yanlışları yanlışlarla düzeltemezsin ki. Herşey bitti.