Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2013, 01:40 AM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Aklımı bu kötü düşüncelerden alıkoyamıyorum

Korku başına gelecekleri tetikleyecek bir duygudur o yüzden korkularınla yüzleş ve kurtul olnlardan. Sen ne istediğini biliyor musun? Önce onu bil sonra niyet et. Mesela kaybedeceğim diye korkmak yerine onu kazanmaya niyet et. Veya hayat yolunda sana yol arkadaşı olacak hayırlı bir yol arkadaşı bulmaya niyet et. Sadece bulmaya da değil mesela bu yolda birlikte yürümeye niyet et biz yedi yıl yürüdük o yollarda ben hep böyle niyet ettim onu tanımadan önce ve ctsi nikahımız var ama bunu mutlu son değil msumutlu yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Bakış açın çok önemli olaylar lütfen artık bunun farkına var.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla