Alıntı:
minesota Nickli Üyeden Alıntı
haklısın maviinci. ama yapamıyorum, annem babam programıma yüklememiş. tüm gün bunu düşünüyor ama bir türlü uygulayamıyorum. insanların negatif tepkilerinden korkuyorum. korkacak bir şey yok oysa..aslında bir kişi var, hayatımda lüzumsuz yere konuşlanmış, ondan kurtulsam gerisi gelecek.. |
şey, belki ayrıntı verirsen "birberberberaberbirberbercilik" şeklinde bi operasyon düzenleyebiliriz.. mesela, kim bu kişi? nasıl bir yere sahip? günde kaç kez görüyorsun? görmek zorunda mısın? terslesen ne olur?
sedona yöntemini denedin mi, onu da deneyebilirsin..?
Sedona yöntemi (serbest bırakmanın mucizesi) / Hale Dwoskin / Kitap / Milliyet Blog
bu sorular ve verilecek cevaplar yazılmış ama o kadar mantıklı ki, bazen kendi halime gülüyordum nasıl bunlar dışına hapsolmuşum diye.. kendi kendimize yükleme yapıyoruz, düşünsene
sonra da, olan bitenden şikâyet ediyoruz
her şey bambaşka olabilir.. çizginni bu tarafındasın, iki seçeneğin var. sen çizginin öte yanına adım atabilirsin, ya da çizgiyi yer değiştirebilirsin.. aslında matrix felsefesi de biraz buna benziyor. kaşık bükülmüyordu, hatırlıyor musun? aslında kaşık eğilmiyor, eğilen sensin, diyordu.. düşünceler madem bu kadar çapraşık, onların yoğun akımı karşısında insan da zihinsel olarak ne kadar kıvrak, ne kadar esnek olursa hayat birçok noktada o kadar kolaylaşır...