Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Az önce eskileri karıştırdım:) Üniversite' deyken yazdığım bir şiiri paylaşmak istiyorum... Aynı zamanda bir ilan-ı
aşk' tı benim için :)) YILDIZ PERİSİ (SON YOLCU) Sevgiye susamış bir yüreğin ateşler içinde çığlıklarını En umulmaz uzaklardan duyup da dindirmeye geldin Narin bir gelinciğin rüzgarda savrulan umutlarını İçinde sevgiler çağlayan sevda pınarıyla birleştirdin.. Sen!.. karanlık gecelerimin o inanılmaz büyüsü En uzak yıldızlardan gönlüme kayan mavi ışıklı peri Veda ederken yorgun argın sevgilerime yüreğimin İnce ince süzüldün kalbime ılık bir yağmur gibi.. Yıllar öncesinden yitirdiğim buruk sonbaharlarımı Olur olmaz sevdalarda yitirdiğim bahar damlalarını Rengarenk çiçeklerde tutsak ettiğim tüm duygularımı Ufuksuz maviliklerden çıkarıp ruhuma hayat verdin.. Masmavi bir sessizlikti gözlerimin son çığlıkları Yeşil yaprakların son nağmeleriydi güz yağmurları Ilık bir meltemdi bedenimde estiren fırtınaları Limandaki son yolcuyu beklerken sevda kuşları.. Daha dün dalgaların vurmadığı bir sahildi buralar Issız bir gökyüzüydü, kanatsız martılar uçardı Zamansız çiçekler açardı, kapanırdı tüm kapılar Parlak beyaz bulutları kovalardı fırtınalar.. En kötü kabuslarımdan uyandırdın beni gecelerimde Rüyaların en güzeliyle süsledin gözlerimi gözlerinle İki kişilik son bir dünya kaldı artık ellerimde Sevgi devr-i aleminin son yolcusunu ağırlıyorum şimdi İnci tanesi gözlerinle raksederken, haykırmak istiyorum Seni Sevdiğimi...
Ocak 1997 / S. KULTAŞ |