Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2013, 10:39 PM   #33 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senin hayatın, senin seçimlerin..

İçsel çatışma telkininin 21 günlük çalışmasını tamamladım. Şimdi ise zihinsel perhiz ve zihinsel özgürleştirme yönteminin neden gerekli olduğunu kavrayıp, bu konudaki endişelerdende kurtulduğuma göre önceliği zihinsel perhizi uygulama çalışmalarına verebilirim. Zihinsel perhizle istemediğin düşünceleri zihninde barındırmayarak böylece olumsuz hiçbir düşünceyi aklına getirmeyerek sürekli pozitif kalabilmeni sağlayan mükemmel bir çalışma. Hiç farkettiniz mi bilmiyorum ama bazen yapmakta zorluk çektiğiniz birşeyle karşılaştığınızda aklınıza hiçbir şey getirmediğinizde o yapmakta zorlandığınız şeyi ne kadarda rahatça yapabildiğinizi.. İşte bu yüzden gerekli zihinsel perhiz yöntemi.

Bilinçaltını şöylede düşünebilirsin. Şu anki bilinçaltım bulutlu bir gökyüzü eski ve korku filmlerindeki harabe evlerden birisi ve evimin etrafını saran yabani otlarla dolu. Bu durumdan tuhaf bir biçimde rahatsız olurken nedense hala rahatsız olduğum şeyleri sürdürmeye devam ediyorum. Şimdilerde bulut azıcıkda olsa delindi ve güzelim çiçekler açmaya başladı. Hayalim eski harabe evi tekrar yeniden inşa etmek (egzersiz, program vs) sağlam temeller üzerine kurup çok şirin bir ev yapıp evin etrafındaki yabani otlardan kurtulup (olumsuz düşünceler vs) yerini çeşitli çiceklerle (olumlu düşünceler) doldurucam. Gökyüzündeki bulutlar birer birer dağılacak ve benim güneşim doğucak.

Zihinsel perhizde istenilen duruma ulaştıktan sonra zihinsel özgürleştirme yöntemimi uygulayacağım. Keşfettiğim zihinsel özgürleştirme programının işe yarayacağına dair sarsılmaz bir inancım oluştu. Zihinsel özgürleştirmeden kısaca bahsetmek gerekirse size hayalinizdeki olmak istediğiniz kişi olma fırsatı sunan sınırlamaları ve engelleri kaldıran mükemmel bir çalışma. Bir an önce zihinsel özgürleştirme yöntemine başlamadan önce zihinsel perhiz (konsantrasyon çalışmalarının ileri tekniği) de çok iyi olmam gerekiyor ve sonra gelsin değişimler kısıtlanmış özgürlüğümün önündeki hiçbir engel beni durduramıcak. Değişimi seviyorum.. Değişmeyi seçiyorum..