Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2013, 12:01 PM   #10 (permalink)
minesota
Teğmen

minesota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 122
87 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minesota is on a distinguished road
Standart Cevap: minesota was here..

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şey, belki ayrıntı verirsen "birberberberaberbirberbercilik" şeklinde bi operasyon düzenleyebiliriz.. mesela, kim bu kişi? nasıl bir yere sahip? günde kaç kez görüyorsun? görmek zorunda mısın? terslesen ne olur?

sedona yöntemini denedin mi, onu da deneyebilirsin..?

Sedona yöntemi (serbest bırakmanın mucizesi) / Hale Dwoskin / Kitap / Milliyet Blog

bu sorular ve verilecek cevaplar yazılmış ama o kadar mantıklı ki, bazen kendi halime gülüyordum nasıl bunlar dışına hapsolmuşum diye.. kendi kendimize yükleme yapıyoruz, düşünsene sonra da, olan bitenden şikâyet ediyoruz her şey bambaşka olabilir.. çizginni bu tarafındasın, iki seçeneğin var. sen çizginin öte yanına adım atabilirsin, ya da çizgiyi yer değiştirebilirsin.. aslında matrix felsefesi de biraz buna benziyor. kaşık bükülmüyordu, hatırlıyor musun? aslında kaşık eğilmiyor, eğilen sensin, diyordu.. düşünceler madem bu kadar çapraşık, onların yoğun akımı karşısında insan da zihinsel olarak ne kadar kıvrak, ne kadar esnek olursa hayat birçok noktada o kadar kolaylaşır...
verdiğin linkten sedona yöntemini okudum, anlatıldığı kadar yapmaya çalıştım,yalnız çok ilginç hayal bile kuramadım öyle donmuş duygularım. nasıl sabote etmişim kendimi. ah dediğin gibi bir geçsem şu çizgiyi..
bu arada iyi ki varsın teşekkür ederim..
minesota isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla