Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı
Her gün onların facebook' a koyduğu mutluluk dolu karelerin olduğu fotoğraflarına baktınız. Siz bu kadar mutsuz ve acı çekerken o ikisi nasıl becerebiliyorlardı mutlu olabilmeyi ? Mutluluğu mu satın alıyorlardı ? O mutluluk dolu fotoğrafları görünce gözleriniz doldu tutamadınız kendinizi ağladınız. tıpkı çocukluğunuzda yaptığınız gibi |
başkalarının mutluluk dolu anlarını görünce içi daha da fazla acıyan tek sen değilsin. ben de sokaktan her düğün konvoyu geçtiğinde kendiği ağlar şekilde buluyorum. veya depresyona girmiş şekilde.çünkü başkalarının evliliklerine tanık olmak benim kendimin dışlanmış ve seçilmemiş olduğumu hissetiriyor.
herkesin mutlu olduğu ağladığı tepki gösterdiği üzüldüğü konular farklıdır. her mutluluk fotosuna ağlıyor olamazsın. güleryüzlü insanların fotoları sadece sevgilileriyle çektirdikleri bir foto olmayabiliyor. belki bir doğumgünü belki sünnet düğünü belki basit bir aile toplantısı gibi şeyler de olabilir. acaba seni ağlatan mutluluk karesi çeşidi hangisi bunu bulman gerekli. sana ne gibi düşünceler hissettirdiği de önemli. bunların farkında olup tespit etmek ise hepsinden önemli. bunu bulduğunda insan daha rahat ediyor. mesela beni düğün konvoylarının etkilediğini farkettiğimden itibaren. diğer konulardaki mutluluk kareleri beni artık yaralamaz ve olumsuz etkilemez oldu.