Cevap: Atlante'nin günlüğü Yıllar olmuştu taşındığımız semte uğramayalı.İşimiz de düşmüyordu oralara zaten.Fakat şöyle bir şey oluyor; durup duruken geçmişteki bir olay,bir insan tanıdık,bir konuşma vs. düşüveriyor aklıma kendiliğinden geçip gidiyor aklımdan.Kendimce bir yorum yapıyorum buna 'o kişi her kimse demek ki onun karşılaştığı durumlar da benimle alakalı bir şeyler hatırlatıyor kendisine ve düşünürken biz bunları enerjimizi gönderiyoruz birbirimize farkında olarak ya da çoğunlukla olmayarak.' işte tam da bunu yaşadım 'yine'.
son zamanlarda geliverdi aklıma o kişi ve rüyalarımda da gördüm zaman zaman o semti.Hiç olmadık yerde işim düşüverdi yolum düşüverdi oradan geçiyordum.Ve dedim ki 'bir de karşılaşıyormuşuz'. öyle de oldu! Halbuki karşılaşmamak için yığınla sebep hatta şans varken karşılaştık.Şaşırmadım aslında çünkü sinyallerini alıyordum hayattan .
başka şehirde okuyordu ve yaz dönemi olsa bile yine şehir dışında kalabilirdi kendisi,tatilde olabilirdi.
ben yola yalnızca 2dk sonra ya da önce çıkabilirdim ve 'zamanlama'mız denk düşmeyebilirdi.
vasıtadan indiğimde yığınla farklı yol varken o yola sapmayabilirdim.
telefonum çaldığında o yöne bakarak değil de dikkatim dağılmışken farklı yöne bakabilirdim.
ve bir sürü başka detay..
Tesadüf diye bir şey yok gibi sahiden. |