Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2013, 11:37 PM   #1 (permalink)
letca
Teğmen

Tesekkür: 309
26 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
letca is on a distinguished road
Standart ailem...(yardımınıza ihtiyacım var)

merhaba arkadaşlar. öncelikle şunu söyleyeyim şu anda yeni üye gibi oldum ama siteye çok önceden beri giriyordum telkinlerin de inanılmaz faydası oldu iyi ki bu siteyle karşılaşmışım diyorum ama çooook uzun zamandır girmiyordum insan bir süre sonra unutuyor uğramayı bile... şu anda çok sorunlu günler geçiriyorum aklıma burası geldi yardımınıza ihtiyacım var:( ailem ile ilgili sorunlarım var ve bu bütün yaşantımı etkiliyor... çok gergin bir aileye sahibim evimizde genelde kötü enerji olur hep. ve babamdan kaynaklanıyor. babam her şeye çabuk sinirlenir başkalarının sözlerini dinlemez her şeyi kendi biliyor sanır olur olmadık her şeye karışır ve yüksek sesli konuşur sürekli kötü enerji yayıyor ve artık öyle bunalıyorum öyle yoruluyorum ki onu çok sevmeme rağmen bir an önce gitse yatsa ve sussa diye düşünüyorum... onunla yemek yerken bile daralıyorum afederiniz ama sürekli ağzından ses çıkartıyor pskolojim bozuluyor bayılcak gibi oluyorum..sürekli de burnunu çekiyor... belki size saçma önemsiz gelcek ama hiç öyle değil...ve babam konuştuğunda üstüme öyle bir yorgunluk çöküyor ki... annemle araları da hiç iyi değil onla da hiç düzgün konuşmuyor ailece bir yere gitiğimizde mutlaka sorun çıkartıyor... tatile gittik diyelim suratını asmadığı şey kalmıyor... ailece arabadayken bile bizi o kadar yoruyor ki normalde insanlar ailesi ile birlikte olduğunda mutlu neşeli olurlar sohbet ederler bizde öyle bir şey yok tek olan şey bunalmak... bu sene üniversiteye başladım orda gene rahat ediyorum ama tatil oldu gene ev ortamına geldim ve bazen dediğim gibi dayanamıyorum bu stres vücudumu da etkiliyor kalbim ağrıyor başım geriliyor zaten midemde de sorun var.... hepsi stresten:( babam da sanıyor ki derslere falan stresleniyorum ama tek stres kaynağı o. okuldayken rahat ediyorum diyorum ama bu sefer de en mutlu olduğum anda bile annemin mutlu olmadığı aklıma gelip üzülüyorum ağlamadan duramıyorum...sonra da böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissediyorum sonuçta o benim babam geçmişte çocukluğunda neler yaşadığını neden böyle olduğunu bilemem... o da mutlu değil tek amacı çalışıp bizim ihtiyaçlarımızı karşılamak... ailemde kimse mutlu değil ve bu beni kahrediyor.... bazen düşünüyorum ben kendi hayatımı kurabilirim ama onlar geçmişte mutlu değillerdi ilerde de mutlu olmayacaklar ve elimden hiçbir şey gelmiyor bunu düşünüp düşünüp kendimi mahvediyorum kalbim acıyor resmen..... ne yapacam ben bilmiyorum:( bu düşünceler sağlığımı olumsuz yönde etkiliyor bu yaşta:( kimseye de anlatamıyorum... arkadaşlarım zaten beni anlamazlar herkes kendi derdini büyük sanıyor başkalarını önemsemiyorlar... hepsi dış görünüşüme hal ve tavırlarıma bakıp sorunsuz sanıyorlar ama kimse neler yaşadığımı düşündüğümü bilmiyor... bir annem bir de allah biliyor neler hissettiğimi.... annem şimdiye kadar idare etmiş bana da hep takma der ama olmuyor yapamıyorum onları da düşünüyorum.... lütfen bana yardımcı olun ne yapayım ben çare bulun bana bu genç yaşta böyle hasta olursam ilerde dayanamam bazen eriyip gitcek gibi hissediyorum kendimi... lütfen yardım edin bana

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

letca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla