Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2013, 11:48 AM   #5 (permalink)
letca
Teğmen

Tesekkür: 309
26 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
letca is on a distinguished road
Standart Cevap: ailem...(yardımınıza ihtiyacım var)

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
letca babalar kızlarına gerçekten çok değer verirler. Eğer onunla konuşmaya cesaret edebilirsen sorun falan kalmıcak. Babamla konuşucam de kendi kendine ve bunun dışında aklına olumsuz hiçbir düşünce getirme gelirsede o düşünceyi hemen kes ve harekete geç. Babamla konuşucam bunu yapabilirim. Sözünü tekrar tekrar söyle kendine. İnan bak. Bazen kendimizde olan sorunları göremezken çevremizdekiler sorunlarımızı gayet iyi bilirler. Senin sorunun tek çözümü kaçıp uzaklaşmak değil bu korkakça zaten. Babanla konuşmak. Çünkü seni anlıcak en doğru kişi o. Ben cesur bir kızım ve bunun üstesinden gelebilirim de kendine ve yap şu işi. Tabii demesi kolay :)) yapabilirm yapabilirim bunu yapıcam. Hee bu arada insanlar kendi sorunlarıyla o kadar iç içeler ki dediğin gibi bunun sorunu yok diye düşünmeleri gayet normal ;) Forumdaki arkadaşlar ise elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır sana kendi sorunuymuş gibi..
konuşmayacağım ya zaten annem bazen uyarıyor hemen suratını asıyor babam en ufak şeye bile sinirleniyor küçükken de hatırlıyorum annem en ufak bir şey desin hemen istemiyosanız giderim falan diyordu halbuki bize her şeyi söylüyor kendine dendi mi kabullenmiyor. mesela durup dururken bir şeye bağırır bağırma dediğimizde bağırarak der ki 'ben mi bağırıyorum siz bağırıyosunuz' :)) ne yaptığının farkında değil heralde... beni asıl üzen şey onların mutlu olmaması ben kendi hayatımı kazanabilirim sevdiğim şeyleri yapabilirim ama anneme falan üzülüyorum yardımım dokunmadığı için:((
letca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla