Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2013, 03:09 PM   #3 (permalink)
eseski
Teğmen

Tesekkür: 0
27 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eseski is on a distinguished road
Standart Cevap: eseski günlükkk(süperr değişimlerr)

teşekkür ederim:) anlatıyorum.. benn yıllardır şu çekingenliğim,utangaçlığım yüzünden her ortamda sessiz kalıyordum. Ve bunu sürekli insanlardan duymak çok sanımı sıkıyordu. Bundn 2 sene önce falan keşfettim bu siteyi. dinlemeye başladığımda süper değişimler oldu fakat daha sonra hepsini üstüte dinledim falan etkisini görmedim bıraktım:) şimdi tekrar tek tek dinlemeye karar verdim. önce suçluluk ,ego güçlendirici ve ertelemeyi bırak telkinini dinledim. çünkü daha öncesinde ertelemeyi bırak telkini çok işe yaradı. şimdi birde sosyallik artırıcıyı ekledim. Dik yürüme, gözle temas fln.. bunlar oldu ama ya ben çok farklı biri oldum. gerçekten insanları çekiyoruz derlerdi inanmazdım. insanlar birşekilde benimle konuşuyorlar ve ben de insanlarla şürekli iletişim halinde olmak istiyorum.çekingenlik çokk minicik kaldı diyebilirim.çok enerjik ve mutluyum. Sürekli dışarı çıkmak , farklı etkinlkler yapma isteğimm var. bukadar kısa sürede bukadar etkii gerçekten inanılmaz. eski beni ve şimdiki beni tanımanızı isterdim farkı görmek için:)
eseski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla