Alıntı:
gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı
cok tşk ederım en azındna burd ayanlız olmadığımı gormek gzuel byerlerden başilamalıyım ama nerden başlamalıyım ? |
merhaba gülücük :) açtığın konuyu ve mesajlarını okuduğumda yazdıklarında aynen kendimi buldum. Bütün hissettiklerimiz aynı. hatta senin durumun benden daha iyi bile diyebilirim. benim alınmış bir evim bir arabam veya çalıştığım bir işim de yok. aynı yaştayız ve şu ana kadar sadece 1 tane kısmetim çıktı. o da boşanmış bir insandı ve yöntem de görücü usulu yöntemiydi. aşk evliliği olmayacaktı eğer kabul etseydim. yani tabi ki reddettim böyle olunca . bence haline şükretmelisin. dünyada şu durumda olan tek insan olmadığını bilmeni istiyorum. Nereden başlamalıyım sorusuna cevap olarak da kilo vermekle başlayabilirsin diyorum. çünkü kilo vermek insanın hayata bakışını çok değiştiriyor. ben bunu yaşayanlardan birisiyim. insanın kendine güveni artıyor :) kendine uygun olabilecek bir diyet ve spor şekliyle yaşamındaki birçok şeyi değiştirmeye başlayabilirsin. yeni kıyafetler filan. ne dersin ? :)